Ring: 28 51 71 02 døgnet rundt

Rottebekæmpelse i Kolding og omegn

Rotter er nogle af de største plager, og de lever i alle kloaker – uden undtagelse. Så længe de bliver i kloakken, er dette ofte også helt fint, men skulle du desværre være så uheldig at få et problem med generende rotter, så kan vi hos Almind Kloakservice hjælpe dig med rottebekæmpelse. Vi foretager en omfattende og effektiv kloakservice med rottebekæmpelse.

Effektiv rottebekæmpelse

Rotteproblemer kan forekomme på mange måder, og ofte får det nogle meget ubehagelige konsekvenser. Et defekt kloakrør gør, at rotter kan finde vej op i systemet og pludselig havne i dit afløb, toilet og så videre, hvor de bestemt ikke hører til. Når først rotter er kommet op af jorden, så formerer de sig med stor hast, og en rottebekæmpelse vil være uundgåelig, da rotter kan udgøre en stor sundhedsfare.

 

Vi har stor erfaring med rottebekæmpelse, og tilbyder dig derfor en effektiv løsning, således at du ikke får problemer med rotter igen i fremtiden. Vi bekæmper naturligvis alle rotter, som måtte have fundet vej ind i din bopæl, og dertil gennemgår vi gennem TV-inspektion dine kloakrør, finder frem til den eller de defekter, som de måtte have, og får løst dem hurtigst muligt. Dertil sætter vi naturligvis rottespær ind, således at rotterne ikke længere kan kravle op gennem kloakrørene og ind i din bolig.

Få hurtig hjælp med rotteproblemerne

Har du brug for akut hjælp med rottebekæmpelse, så skal du bestemt ikke tøve med at ringe til os på telefon 28 51 71 02, hvis du bor i områder nær Kolding.

 

Vi kører ud til din bopæl hurtigst muligt, og foretager en effektiv rottebekæmpelse. Vi pakker naturligvis sammen igen, før vores arbejde er færdiggjort, og problemet er løst.